fredag 10 april 2020

Europeiske land – deriblant Norge – forsøker nå å kvitte seg med millioner av ubrukte vaksinedoser mot svineinfluensa. En metode er å dumpe dem i fattige land.

Skrekkampanjen virket – en stund. Foto: Revolusjon.Dommedagsprofetiene om at hundretusener kom til å dø – herav 13.000 nordmenn – har vist seg å være kalkulert oppspinn. Nettmagasinet Revolusjon var blant de «uansvarlige» skeptikerne allerede i fjor sommer, da folk begynte å renne ned legekontorene for å vaksinere seg. Som regel uten hell, siden legemiddelindustrien ikke klarte å holde tritt med den gigantiske etterspørselen de hadde oppnådd å generere.

Selv Aftenpostens A-magasin spør nå: – Ble vi lurt? Svaret er opplagt ja, og motivene har vært reine profittinteresser samt ønsket om å skremme befolkningen. Et skremt folk lar seg som kjent lettere styre og kontrollere av myndighetene.

– En skandale

Men denne gangen har hysterikampanjen slått tilbake mot opphavsmennene. Lederen for Europarådets helsekomite, den tyske legen Wolfgang Wodarg, kaller Verdens helseorganisasjons (WHO) pandemierklæring og vaksinasjonsprogram «en av de største medisinske skandalene i vårt århundre». Han viser til de tette forbindelsene mellom WHO-ledelsen og legemiddelindustrien, og krever at generaldirektør Margaret Chan i WHO blir stilt til ansvar. Europarådets parlamentarikerforsamling har innledet en ganskning av WHOs rolle og de tette båndene til den farmasøytiske industrien, en praksis som ble innført da Gro Harlem Brundtland satt i sjefsstolen for organisasjonen.

Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet i Norge har pisket opp hysteriet om pandemien i snart et år. Men sjølkritikk kommer visst ikke på tale. På nettsida pandemi.no heter det i januar 2010 lakonisk at «Epidemien med den nye influensa A(H1N1) er ikke aktiv i Norge nå. Derfor oppdaterer vi ikke lenger den ukentlige statussaken og vedlagte pandemiinfo.»